Vill Du bli informatör hos oss?

Nu söker vi nya informatörer till Courage 4Life. Är du en av dessa?

Arbetet är ideellt och sker alltså helt efter hur mycket tid du kan och vill lägga.

Nästa utbildning är en webbutbildning och kommer att genomföras så snart vi har tillräckligt många intressenter. Vill du hänga på? Skriv i så fall några rader om dig själv och mejla till info@courage4life.com.

Varmt välkommen!

Som informatör hos oss följer du exempelvis med ut på olika event, föreläsningar eller konferenser. Du kan också få i uppdrag att tillsammans med andra i organisationen informera besökare på en mässa eller få en bokning till en blivande sponsor där Courage 4 Life skall presenteras. Det kan också hända att du får frågan om att hjälpa till med någon av våra medier (ex. vår Facebooksida, Instagramsida eller hemsida). Arbetstiden är helt upp till dig men vi ser gärna att du finns för oss vid minst 2 tillfällen/ 6 timmar per termin. Kan du inte då vi frågar dig så är det helt fritt att tacka nej och det är du som bestämmer vilka tiden du är ”bok-bar” vid exempelvis ett möte med blivande sponsor.

Som informatör i Courage 4 Life så gör du en stor skillnad. Din röst ger röst åt tusentals våldsutsatta medmänniskor. Du gör skillnad och du kan göra stor förändring i samhället.

Du kommer att få en (kostnadsfri) utbildning fördelad på 2 x 3 timmar samt vidareutbildningar, material och härliga kollegor. Allt är kostnadsfritt för dig förutom din tid. Utbildningen är webbaserad.

Varmt välkommen med din intresseanmälan: info@courage4life.com

Har du frågor kring det ideella arbetet som informatör så välkommen med dessa till samma mejladress.

DU behövs – Varmt Välkommen!!!

Du gillar kanske också...