TACK alla Ni som besökte oss på EuroPride 2018!

Vilken fantastisk vecka!  Courage 4 Life fanns med fyra av de sex dagar som EuroPride i Göteborg pågick och vilka fantastiska människor vi fick möta!

Vi fanns i föreningstältet mitt på Kungstorget och alldeles bredvid stora scenen.  Det gick lixom inte att missa oss 🙂 Under dessa fyra dagar mötte vi en rad olika nationaliteter, åldrar, frågor, funderingar och alldeles fantastiska, vissa mycket tragiska, berättelser. TACK till alla er som berättat för oss om era livsöden, era överlevnadshistorier och era fantastiska sätt att se på livet idag.

Genom mötena med er förstår vi att Courage 4 Life behövs mera än någonsin. Tack också för den fina responsen ni gav oss på detta.

Tack till Er alla som köpte armband av oss. Vi sålde vårt vårt 2018-års armband ”HOPP” och vårt fina ”Regnbågsarband” under dessa dagar. Behållningen från försäljningen går oavkortat till vårt arbete mot våld i nära relation.

Mycket glädjande och hoppingivande var även samtalen med er som är intresserade av att arbeta ideellt i vår organisation. Ni behövs så oerhört mycket. Ni och alla andra som är nyfikna på vårt arbete: Varmt välkomna på vår informationsträff i centrala Göteborg i slutet på september. För mera information se under fliken ”utbildningar” ovan.

För er som vi mötte, ni som idag lever i ett förhållande med våld och för er som lämnat ett våldsförhållande men känner att ni skulle behöva stöd i att komma vidare; Varmt välkommen till Göteborg och vår kostnadsfria kurs ”Hand till hand”; Se under fliken ”kurser” ovan för vidare information.

Vi ses nästa år på EuroPride, om inte förr! <3

Du gillar kanske också...